Mitt navn er Inger Ane Sletten og jeg er 53år. Min Spirituelle reise startet tidlig og har utviklet seg gradvis til der jeg er kommet i dag.

I 1989 reiste jeg til India på søken etter å finne meg selv. Dette var en reise som førte til stor åndelig vekst og jeg fikk mange svar på denne turen. Samtidig gav det et perspektiv på hvor store forskjeller det er i vår kultur kontra den indiske kulturen. Det var en tankevekker og en lærdom som har førte til en takknemlighet for det jeg har i dag.


U T D A N N E L S E  

2015, Kurs i Gongbad hos medisinsk Yoga Øst m/ Tor Arne Håve og Anne Siri Langelandsvik.

2013, Utdannelse in Hatha Yoga / Mindfulness og Pust Yoga - Godkjent av Yogaforbundet eksamen i 2013. 

2009, Kurs i Inkahealing

2006 - 2007 , Aura soma Norway, Fagterapeut

1997 - 2000, Norges markedshøyskole / BI- Stiftelsen.
Markedsføring og Internasjonisering med spesialisering
i prosjektadministrasjon

1988, Fagbrev i damefrisør 1984 ( Rogalandsmester i
damefrisering 1994)


I DAG

INKA healinges verden åpnet en helt nye dimensjon for meg. Endelig følte jeg meg hjemme! Denne tiden vi lever i har et flerfoldig tilbud til helbredelse. I all ydmykhet har jeg fått muligheten til å være en kanal for den spirituelle verden. Det å være en kanal er svært givende med den oppgaven til å kunne hjelpe mennesker til helbredelse på sjelsplan. Metoden er INKA healing med høye lysfrekvenser.

2011- Godkjent Healer og medlem i Norsk Spiritualist Forening Healerforbund (NSFH)

Norsk Spiritualist Forening Healerforbund (NSFH) er en fagorganisasjon for healere. Fokus er på healing, helsefremmende arbeid og kvalitetssikring innenfor fagområdet.. Norsk Spiritualist Forening Healerforbund (NSFH) er godkjent av Helsedirektoratet som utøverorganisasjon i medhold av forskrift om frivillig registerordning for utøvere av alternativ behandling.

Jeg er registrert i Alternativ Registeret i Brønnøysund under Norsk Spiritualist Forening Healerforbund.

Jeg følger etiske regler som min fagorganisasjon NSFH har pålagt meg. Du kan lese mer om etiske regler www.spiritualist.no.