HaTha Yoga & Gongbad

Rolig og mindfull HaTha yoga med Gongbad som avspenning- for alle som ønsker å praktisere tilstedeværelse og øke sin bevissthet rundt sitt eget liv. Fokus i HaTha yoga er å skape mer balanse i nervesystemet. Yoga formen  HaTha yoga er en samhandling mellom det aktive og det å være inovervendt.

  •  Dette er fysisk og psykisk trening for å redusere stress, samt styrke kroppens balanse og dermed finne sin optimale kraft .
  • HaTha yoga tar utgangspunkt i pusten som kilden til å regulere sin energi samt til å redusere kroppslig smerte og psykisk grunnet forhøyetfright, flight fight responsi kroppen.
  • Nyere forskning viser at øvelser som læres på kurset reduserer stress, samt har en forebyggende effekt på hjerte kar sykdommer, angst, depresjoner og smerter i nakke skulder og rygg.
  • HaTha Yoga metoden ønsker å bidra til at den enkelte lærer seg å redusere sitt negative stress. Samtidig øke det positive fokuset og evne til å takle motgang, sykdom og skape livsmestring.

Gongbad til avspenning

Gongbadet er et vakkert lydbad og meditative vibrasjoner. Vibrasjonene fra Gongen gir dype, vakre toner som bader din kropp og sjel.

Gongen er bærer av universets opprinnelige vibrasjoner og lyder. Dens toner spenner over alle oktaver, fra de jordiske toner og vibrasjoner til lyden av kosmos.

Lyden danser inn i kroppen og forløser i kroppens nærvesystem og gir en velvære av toner fra Gongens vibrasjoner,  de Tibutanske syngebollene,  Kylani, Rainstick og Koshi klokkene.